Kunststudio Mirjam Tiggeloven

Kunstprojecten

Kunst in bedrijf

Kunststudio Mirjam Tiggeloven geeft advies en verzorgt kunst op maat voor bedrijven. Kunst die past bij het bedrijf, de identiteit van het bedrijf versterkt en aan het bedrijf een bijzondere uitstraling geeft.

In opdracht van bedrijven of organisaties worden ook op maat workshops georganiseerd.

Neem contact op

Zoek je ook naar kunst die je bedrijf een bijzondere uitstraling geeft, de identiteit van je bedrijf versterkt of denk je aan een workshop in het kader van teambuilding. Neem contact op, samen kijken we naar de mogelijkheden.

Sparkling projects

Kunststudio Mirjam TiggelovenSparkling the making L

Voor Sparkling Projects heeft Kunststudio Mirjam Tiggeloven speciaal een samengesteld kunstwerk gemaakt, bestaande uit drie panelen voor de drie etages. Het Kunstwerk staat voor energie, groei, duurzaamheid, kracht en inspiratie.

Aanvullend is een porceleinen reliëf gemaakt en zijn stoere keramieken schalen gemaakt voor op de vergadertafels. Lees meer…

Stimenz

Voor Stimenz heeft Kunststudio Mirjam Tiggeloven twee kunstprojecten uitgevoerd. Samen met Khadija Ben Azzouz, projectleidster van Opstap is het project vormgegeven. De multiculturele kunstwerken zijn door de Opstapmoeders gemaakt. Lees meer…

Kunststudio Mirjam Tiggeloven2009 Wereldvrouwen L

Kunst in de openbare ruimte

In opdracht van een gemeente, wijk of dorpsraad heeft Kunststudio Mirjam Tiggeloven verschillende kunstprojecten uitgevoerd ter verfraaiing van de openbare ruimte. De ene keer door een bestaand object een nieuwe uitstraling te geven. De andere keer door een compleet nieuw object te vervaardigen. Onderstaand enkele voorbeelden.

CODA museum

Kunststudio Mirjam Tiggeloven2008 Coda L
Tijdens de open dag van de Boulevard van Welbevinden is een aantal zitelementen vervaardigd voor het CODA museum in Apeldoorn. Bezoekers aan de open dag konden meehelpen mozaïeken.

De Korf

Kunststudio Mirjam Tiggeloven2008 De Korf L
In samenwerking met de kunstenaar Kees Schwarze en de kinderen van basisschool De Korf is het plein voor de school aan de Postmeestersdreef in Apeldoorn opgeknapt naar aanleiding van het thema “De seizoenen rond”. Lees meer…

Den Oldenhof

Kunststudio Mirjam Tiggeloven2012 Gorssel L
Een mozaïekbank in samenwerking met Kunstenaar Kees Schwarze ontworpen en uitgevoerd voor Den Oldenhof op het marktplein tegenover het Museum More in Gorssel. Lees meer…

Kunst in school

In opdracht van diverse scholen heeft Kunststudio Mirjam Tiggeloven al verschillende educatieve kunstprojecten in en buiten Apeldoorn uitgevoerd. Vaak gaat het om bestaande of nieuwe objecten die met mozaïek worden uitgevoerd. Belangrijk uitgangspunt is dat de kinderen een belangrijke rol hebben bij zowel het ontwerp als de uitvoering van het kunstwerk. Onderstaand enkele voorbeelden.

Kunststudio Mirjam Tiggeloven heeft ook een aantal lessen voor Cultuur Wijzer Apeldoorn ontwikkeld.  Zie het aanbod.

De Bundel

Kunststudio Mirjam Tiggeloven2008 De Bundel
Samen met de kinderen van basisschool De Bundel is in een paar weken tijd een Gaudibank gebouwd.

Thamen

Kunststudio Mirjam Tiggeloven2008 Thamen L

Mondriaan op het schoolplein.
Ontwerpen van mozaïek zijn door leerlingen van de scholengemeenschap Thamen in Uithoorn, aangebracht op de banken van het schoolplein. De wand van het gymlokaal is van een kunstwerk in mozaïek voorzien.

Cortenbosch

Kunststudio Mirjam Tiggeloven2009 Cortenbosch L
Samen met de leerlingen uit 3 en 4 VMBO van het Cortenbosch-college in Apeldoorn is tijdens een kunstproject een drietal banken op het schoolplein omgevormd tot kunstbanken.

De Eendracht

Kunststudio Mirjam TiggelovenEendracht L
Herinneringsplek ‘Hart voor elkaar’
Van donker naar licht. Kunstproject van beton met mozaïek. Met hart en liefde gemaakt door de leerlingen van groep 3 en 8 van basisschool De Eendracht in Apeldoorn.

't Mozaiek

Kunststudio Mirjam Tiggeloven2011 Vaassen L

Kunstproject “De acht intelligenties”
Drie driehoeken op het schoolplein van basisschool ‘t Mozaiek in Vaassen zijn voorzien van kindertekeningen in mozaïek n.a.v. het thema de acht intelligenties. Alle leerlingen van de school hebben mee geholpen aan dit kunstproject.

Walterbosch

Kunststudio Mirjam Tiggeloven2011 Walterbosch L
Kunstproject Metamorfose
Leerlingen van 4 VWO van het Veluws College Walterbosch in Apeldoorn hebben naar aanleiding van het thema Metamorfose negen banken van mozaïek voorzien. Kijk meer…