Exposities Kunststudio Mirjam Tiggeloven

Deze maand uitgelicht

Ariadne Leefoge

We zoeken allemaal verbinding met anderen. Maar hoe zien verbindingen in de natuur eruit? En hoe kan je dat vergelijken met onze mensenwereld?

Ariadne Leefoge

Grote kleurrijke schilderijen op doek, maar ook kleiner werk op paneel, spannende composities in pastel, verfijnde pentekeningen: beeldend kunstenaar en docente Ariadne Leefoge legt haar hele wezen in vele werkvormen. Haar schilderwerk is een spel met verf.

Ariadne observeert, maakt schetsen en foto’s en gaat dan in haar atelier aan de slag. Want naast haar beeldend kunstenaarschap werkt Ariadne als docent tekenen en schilderen bij educatief centrum Gigant in Apeldoorn, de volksuniversiteit in Lisse en in haar eigen atelier in Klarenbeek.

 

Exposanten in de galerie

Deze maand uitgelicht

Suzanne Kelderman

Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke en kleurrijke beeldelementen.

Suzanne Kelderman

Als beeldend kunstenaar houd ik mij bezig met bestaande objecten uit de wereld om mij heen. Dit kunnen zowel natuurlijke als industriële objecten zijn, die ik verzamel en vervolgens omvorm tot sculpturen. Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke en kleurrijke beeldelementen.

Van afval tot vrolijkheid
Wie kent niet dat gevoel van ergenis over die grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal dat over blijft van voedings- en gebruiksartikelen? Suzanne ziet in de groeiende afvalberg ook de schoonheid van de individuele verpakkingen en transformeert deze tot kleurrijke hebbedingen waar je vrolijk van wordt. Het resultaat vormt een uitbundige verzameling van kleine kunstwerken.

Kunstenaars die eerder exposeerden