Exposities Kunststudio Mirjam Tiggeloven

Deze maand uitgelicht

Marjoleine Maessen

Kleur is leven

Marjoleine Maessen

Marjoleine Maessen is kunstenares in Apeldoorn. Kenmerken van mijn schilderijen zijn mijn soms uitbundige kleurgebruik, maar ook ingetogen en mysterieus.  Daarnaast ben ik geïnteresseerd in oude culturen, zoals de Aboriginals. Het schilderen is nu sinds jaren mijn passie en beroep: het is voor mij een innerlijke noodzaak om mijzelf op die manier te uiten!

Exposanten in de galerie

Deze maand uitgelicht

Suzanne Kelderman

Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke en kleurrijke beeldelementen.

Suzanne Kelderman

Als beeldend kunstenaar houd ik mij bezig met bestaande objecten uit de wereld om mij heen. Dit kunnen zowel natuurlijke als industriële objecten zijn, die ik verzamel en vervolgens omvorm tot sculpturen. Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke en kleurrijke beeldelementen.

Van afval tot vrolijkheid
Wie kent niet dat gevoel van ergenis over die grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal dat over blijft van voedings- en gebruiksartikelen? Suzanne ziet in de groeiende afvalberg ook de schoonheid van de individuele verpakkingen en transformeert deze tot kleurrijke hebbedingen waar je vrolijk van wordt. Het resultaat vormt een uitbundige verzameling van kleine kunstwerken.

Kunstenaars die eerder exposeerden