Galerie

Binnenkort in de kunststudio| Oktober 2019

De afgelopen jaren heeft Jo-anne zich vooral verdiept in het zijdeschilderen en de vele mogelijkheden van het vilten. Hiervoor heeft zij workshops gevolgd bij verschillende bekende en minder bekende vilt- en textielkunstenaars.

JKTextiles
Jo-anne richt zich nu vooral op het lesgeven en het mensen inspireren om ook hun creativiteit te ontwikkelen. Met JKTextiles gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Het moet een atelier worden waar alles mogelijk is op het gebied van textiel. Waar kleur en creativiteit de boventoon voeren!

Ik heb mijn hele leven al een passie voor alles wat met textiel te maken heeft.

Jo-anne Kobald

Ook exposeren in de kunststudio

Kunststudio Mirjam Tiggeloven biedt kunstenaars graag een podium om te exposeren. Er zijn in de studio verschillende mogelijkheden om het werk te exposeren.
Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

  • Exposities per maand. Op die manier is er elke maand weer nieuw werk te zien.
  • Prijs per muur of per blok. In overleg kijken we wat het beste past en waar het werk het beste tot zijn recht komt
  • Geen commissie. De kunstenaar betaalt een vast bedrag aan huur voor de ruimte en wat de kunstenaar verkoopt is geheel voor de kunstenaar

Eerder in de kunststudio

Suzanne kelderman

Als beeldend kunstenaar houd ik mij bezig met bestaande objecten uit de wereld om mij heen. Dit kunnen zowel natuurlijke als industriële objecten zijn, die ik verzamel en vervolgens omvorm tot sculpturen. Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke en kleurrijke beeldelementen.

Uit het bos
Voor de serie ‘Uit het bos’ zijn dit stukjes hout die ik verzameld heb tijdens mijn wandelingen in de Apeldoornse bossen. Zij vormden het uitgangspunt voor het maken van beelden. Ik begin bij het gevoel dat het hout bij mij oproept en ik probeer dit te vertalen naar een beeld door er materiaal aan toe te voegen.

 
 

Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van vrolijke en kleurrijke beeldelementen.

Suzanne Kelderman